انواع ژامبون و بیکن

گوشت درجه یک به صورت روزانه وارد قصابی می شود (چربی گیری و غضروف گیری می شود)
و گوشت و مرغ بعد از پاکسازی آماده برای مراحل تولید می شوند که به صورت زیر می باشد:

تولید بیکن و ژامبون و سوسیس :

گوشت در دستگاه تامبلر با وجود خلا دستگاه عمل آوری می شود و با مکش موجود در دستگاه ادویه به خورد گوشت میره و طعم دار می شود.
تامبلر دستگاهی است که با حرکت دورانی در شرایط خلا از طریق ماساژ قطعات گوشت را طعم دار می کند و در ضمن دستگاه دوجداره می باشد که بین دو جداره مایع خنک کننده به منظور حفظ دمای محصول وجود دارد.
خمیر زمینه ای سوسیس و ژامبون ها : گوشت داخل دستگاه کاتر کاملا میکس می شود و وقتی به حالت خمیری مانند شد با ادویه /روغن/ فلفل دلمه / فلفل سبز/ سیر /پیاز/ یخ خورد شده و … مخلوط می شود و به یک خمیر پروتئینی به نام فارش تبدیل می شود این خمیر حالت منسجم دارد و این همان زمینه ی ژامبون ها یا مواد درونی سوسیس ها می شود.
برای ژامبون به این مواد زمینه ای گوشت نگینی یا همان لقمه ای مرینت شده در دستگاه تامبلر اضافه می شود و با دستگاه پر کن داخل پوشش های پلی امید پر می شود.
بعد از پر کردن وارد محفظه پخت با دما 78 درجه می شود و مغز محصولات دقیقا به دما 78 درجه میرسد که هم پخت هم پاستوریزه می شود. بعد از گذشت تایم دستگاه پخت ، بلافاصله وارد حوضچه یخ کنار دستگاه شده و دچار شوک آب سرد می شود و بعد از مرحله آخر که پاستوریزه شدن هست محصولات به مدت 24 ساعت وارد تایم استراحت درون یخچال می شوند.
بعد از تایم استراحت به آزمایشگاه فنی مجموعه انتقال پیدا می کنند و تحت نظر مسئول فنی تست میکروبی-شیمیایی روی محصول انجام می شود و در صورت تایید مسئول فنی برای فروش به فروشگاه تحویل داده می شود.

روغن مصرفی درون ژامبون ها روغن غیر تراریخته آفتابگردان از نوع غیر سرخ کردنی هست که
تحت نظر مسئول فنی سازمان غذا و دارو تایید شده است.